BUSINESS BROKER MIAMI/ AAN- EN VERKOOP BEDRIJVEN MIAMI/ INVESTEER MIAMI/ KOOP EEN WINKEL MIAMI

BUSINESS BROKER MIAMI/ AAN- EN VERKOOP BEDRIJVEN MIAMI/ INVESTEER MIAMI/ KOOP EEN WINKEL MIAMI

 

The Business Broker of Miami, LLC is een bedrijfsmakelaar gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers by de aankoop, verkoop en taxatie van bedrijven in Miami, Florida.

 

BEDRIJF VERKOPEN MIAMI / BEDRIJF KOPEN MIAMI/ EMIGREREN NAAR MIAMI/ VERHUIZEN NAAR FLORIDA/ VERHUIZEN NAAR MIAMI/ INVESTEER MIAMI/ FUSIES & OVERNAME/ FRANCHISE/ BEDRIJF TE KOOP/ VERKOOP UW KLEIN BEDRIJF/ KOOP KLEIN BEDRIJF/ KOOP EEN WINKEL MIAMI/ VERKOOP EEN WINKEL MIAMI/ VERKOOP EEN WINKEL

DE Bedrijfsmakelaar IN MIAMI

Villejust Brokerage, LLC is een bedrijfsmakelaar gespecialiseerd in het adviseren van ondernemers bij de aankoop, verkoop en taxatie van bedrijven in Miami, Florida.

Naar Florida emigreren: The Business Broker van Miami is een van de weinige makelaars die een complete service voor expats aanbiedt. Onze diensten omvatten o.a. het adviseren omtrent het bemachtigen van een visum (E2, L1 / L2, EB5) door een Florida advocaat en het bestuderen van alle financiën van het bedrijf in kwestie (due diligence). Daarnaast kan ons team helpen bij het zoeken naar huisvesting, het aankopen van voertuigen, de inschrijving van kinderen op school, de aankoop van meubels en apparatuur, de aansluiting op het elektriciteitsnet, televisie, internet en andere diensten.

Wij kunnen een pakket samenstellen op basis van uw specifieke behoeften.

Koop een bedrijf: Bent u op zoek naar het juiste bedrijf om over te nemen? Als lid van de Florida en International Business Broker Association, hebben we toegang tot alle netwerken en databases van bedrijven die te koop staan in Florida.

Het verkopen van uw bedrijf: Onze agenten hebben allemaal een Real Estate opleiding in Florida afgerond en zijn gecertificeerd door de staat.

Zakelijke Expertise: Voor het kopen of verkopen, kunnen wij een bedrijf professioneel taxeren om de werkelijke waarde te leren bepalen.

Gratis consult zonder verplichtingen: Als u een bedrijf in Florida wilt kopen of verkopen, is het verstandig om een professional de situatie te laten onderzoeken om de beste strategie te bepalen, vooral omdat elke situatie uniek is.

Villejust Brokerage, LLC is onder leiding van de heer Thierry Pauquet de Villejust, vastgoed en bedrijfsmakelaar in de staat Florida sinds 1995.

Mr. Pauquet de Villejust heeft uitgebreide ervaring in de residentiële en commerciële markt in Florida en in de installatie van nieuwe expats.

Na een carrière als leidinggevende in een aantal van de 500 grootste bedrijven in de wereld (Fortune 500), diende hij voor negen opeenvolgende jaren als voorzitter van de Frans-Amerikaanse Kamer van Koophandel in centraal Florida.

Daarnaast participeert hij in vele liefdadigheidsprogrammas wereldwijd.

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie en een van onze medewerkers neemt contact met u op binnen 24 uur.

Naam *
Naam
Telefoonnummer
Telefoonnummer

De bezoeker van deze website is ervan op de hoogte, begrijpt en aanvaardt dat Villejust Brokerage, LLC en / of Thierry Pauquet de Villejust geen advocaat of advocatenkantoor is. De heer Thierry Pauquet de Villejust geeft geen juridisch advies over VS immigratie. Alle juridische vragen moeten worden gericht aan een erkende Amerikaanse immigratie-advocaat, lid van de Florida Bar.